Acesta este ceea ce a devenit acum un standard pentru cancerul de sân

publicado en: blog | 0

Acesta este ceea ce a devenit acum un standard pentru cancerul de sân

Într-adevăr, atunci când sondatorii au întrebat dacă ar trebui abrogat, 58% au spus că nu, în timp ce 33% au spus că da, iar din 58%, jumătate au dorit să vadă că este consolidat.

"Există o lecție aici pentru noi toți," le-a spus suporterilor ACA din cameră. "Conducerea prin [vorbirea despre] Obamacare din ACA nu te duce prea departe, dar dacă începi vorbind despre lucrurile din ea – cum ar fi interdicția discriminării împotriva pacienților cu condiții preexistente și prevederea acesteia care le permite copiilor să rămână pe asigurarea părinților până la vârsta de 26 de ani – "ieșiți din grafic cu sprijin."

La fel ca și cu membrii juriștii la un briefing de asistență medicală diferit, miercuri, vorbitorii de la evenimentul American United for Change și-au exprimat îngrijorarea cu privire la creșterea costului deductibililor din planurile de asigurări private. Departamentul de sănătate și servicii umane "experimentează cu planuri standardizate care ar oferi mai multe servicii [pe o bază] deductibilă," A spus Pollack. "Cred că acest concept merită cu adevărat explorat în continuare."

"Trebuie să ne asigurăm că reducerea costurilor asistenței medicale beneficiază de consumatori" care se înscriu în planuri private prin intermediul burselor de asigurări de sănătate ale https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ ACA, a declarat Neera Tanden, președinte și CEO al Center for American Progress, un grup de reflecție de stânga din Washington. "Acesta ar trebui să fie un prim obiectiv … am avut o sumă uriașă de economii față de Legea privind îngrijirea accesibilă dacă ne uităm la proiecțiile [Biroului bugetar al Congresului]; dacă luați doar o parte din aceste economii și le puneți din nou în subvenții, ați putea economisi multe schimburi și le veți face mult mai accesibile pentru oameni."

În plus, "Există o mulțime de oameni preocupați de costurile asistenței medicale care nu au nicio legătură cu ACA," a continuat ea. "Sunt în planuri bazate pe angajatori și văd deduceri în creștere, creșterea costurilor din buzunar .. Există o îngrijorare reală acolo. [Și] costurile farmaceutice au crescut la rate de inflație de două cifre, și acolo consumatorii simt cu adevărat o mulțime de costuri din buzunar."

Fostul lider majoritar al Senatului și senatorul pensionar Tom Daschle (D-S.D.) A declarat că menținerea viabilității schimburilor de asigurări de sănătate ale ACA este, de asemenea, o preocupare. "Trebuie să fim realiști cu privire la viabilitatea pieței," a spus Daschle, co-fondatorul Bipartisan Policy Center, din Washington. "Trebuie să găsim modalități de a aduce oameni sănătoși pe piață."

Un panou consultativ al FDA nu a fost impresionat de Ablatherm, un dispozitiv cu ultrasunete concentrat de mare intensitate pe care producătorul său îl dorește aprobat pentru ablarea tumorilor de prostată localizate cu risc scăzut.

Johnson & Johnson și-a tras morcellatorii din spitalele americane. Deja încetase să mai vândă dispozitivele în aprilie, pe fondul îngrijorării că ar putea răspândi malignități.

Cercurile de social media pot influența rezultatele studiilor clinice, relatează The Wall Street Journal (este necesar un abonament).

După o reflecție serioasă despre sine, va exista răscumpărare pentru Dr. Oz?

Doar șase state și districtul Columbia își vor folosi propriii bani în 2015 pentru a extinde creșterea salariului federal Medicaid către medicii de îngrijire primară – inclusiv două care au respins subvențiile federale pentru extinderea Medicaid.

Sanofi și Regeneron au declarat că inhibitorul lor PCSK9 reduce colesterolul în nouă studii clinice în stadiu târziu.

Hospira a reamintit un lot de 2% lidocaină pentru injecție din cauza particulelor de rugină văzute plutind într-un flacon.

Cu o marjă largă, Camera Reprezentanților a aprobat proiectul de lege privind reforma bipartidistă introdusă la începutul acestei săptămâni; Senatul este de așteptat să urmeze exemplul mai târziu în săptămână, a raportat Politico.

Cheltuielile pentru programul de prescripție Medicare partea D au fost mult mai mici decât se așteptau – cu aproximativ 50% mai mici în 2013, potrivit Biroului bugetar al Congresului.

După ce i s-a îndepărtat o tumoare pe creier unui copil de 6 ani, i s-au prescris 4 repetări de hrană pentru un câine pentru a ajuta la restabilirea mobilității în partea stângă a corpului său. Îl făcea să zâmbească simultan.

Unitatea japoneză Novartis și-a cerut scuze pentru că nu a comunicat autorităților de reglementare despre efectele adverse grave observate la pacienții care iau medicamente pentru leucemie Gleevec (imatinib) și Tasigna (nilotinib).

Morning Break este un ghid zilnic pentru noutățile și interesele de pe web pentru profesioniștii din domeniul sănătății, oferit de comunitatea MedPage Today. Ai un sfat? Trimite-l la noi: MPT_editorial@everydayhealthinc.com.

CHICAGO – O treime dintre bărbații cu cancer de prostată localizat, cu risc crescut, au obținut un răspuns complet patologic sau un răspuns aproape complet după terapia neoadjuvantă cu abirateronă (Zytiga) și leuprolidă, au arătat rezultatele unui studiu clinic preliminar.

Un curs de 6 luni de abirateronă a dublat mai mult decât rata de răspuns patologic comparativ cu 12 săptămâni. În plus, 6 luni de abirateronă și leuprolidă au condus la un nivel de antigen specific prostatei (PSA) ≤0,2 ng / ml la 12 săptămâni la 90% dintre pacienți.

Puncte de actiune

Acest studiu a fost prezentat la telebriefing. Aceste date și concluzii ar trebui considerate preliminare până la publicarea într-un jurnal evaluat de colegi. În acest studiu, o treime dintre bărbații cu cancer de prostată localizat, cu risc crescut, au obținut un răspuns complet patologic sau un răspuns aproape complet după terapia neoadjuvantă cu abirateronă ( Zytiga) și leuprolidă. Rețineți că regimul a dus la o rată scăzută de toxicitate sistemică.

Regimul a dus la o rată scăzută de toxicitate sistemică, a spus Mary-Ellen Taplin în timpul unui telebriefing înaintea reuniunii Societății Americane de Oncologie Clinică, care începe pe 31 mai la Chicago.

"Rata răspunsului complet și a răspunsului aproape complet la prostată la prostatectomie a fost foarte mare în aceste tipuri de cancer de prostată cu risc ridicat," a spus Taplin, de la Harvard și Dana-Farber Cancer Institute din Boston. "Semnificația pe termen lung a obținerii unui răspuns complet ca acesta trebuie validată în studii mai ample."

Cu toate acestea, necesitatea validării, constatările pot constitui o dezvoltare importantă în tratamentul cancerului de prostată, a declarat moderatorul telebriefing Nicholas Vogelzang, MD, președintele comitetului de comunicare al ASCO.

"Acesta este unul dintre primele studii, dacă nu chiar primul, care arată că puteți face ca cancerul de prostată în glanda prostatică să dispară la un număr reproductibil de pacienți," a spus Vogelzang, care este, de asemenea, președinte de oncologie genito-urinară pentru oncologia SUA.

Majoritatea bărbaților care au cancer de prostată localizat la diagnostic au o mare probabilitate de vindecare prin intervenții chirurgicale sau radioterapie. Cu toate acestea, bărbații cu boală localizată cu risc crescut au o rată de vindecare scăzută, iar cancerul are șanse mari de a evolua spre cancer de prostată avansat, fatal.

Terapia sistemică eficientă înainte sau după tratamentul local definitiv ar îmbunătăți în mod substanțial prognosticul pentru un subgrup de bărbați care prezintă un risc ridicat de a muri de cancer de prostată, a spus Taplin. Terapiile neoadjuvante și adjuvante au devenit standard pentru mai multe tipuri de cancer, dar nu au avut încă un impact asupra rezultatelor cancerului de prostată.

Lipsa unei terapii sistemice eficiente în setările neoadjuvante și adjuvante a furnizat un fundament puternic pentru evaluarea abirateronei, care are aprobarea FDA pentru utilizarea în cancerul de prostată avansat.

Anchetatorii au înrolat 58 de pacienți cu cancer de prostată localizat cu risc crescut, definit ca având una sau mai multe dintre următoarele trăsături:

Boală voluminoasă (stadiul T3-T4) PSA ≥20 ng / mL Scorul Gleason 8-10 Viteza PSA ridicată

Afectarea ganglionilor limfatici poate fi sau nu prezentă la acești pacienți.

Majoritatea bărbaților (41 din 58 sau 71%) s-au calificat pentru studiu ca urmare a unui scor Gleason ridicat, cu sau fără alte caracteristici cu risc ridicat.

Bărbații au fost randomizați la 3 luni de leuprolidă sau la combinația de leuprolidă, abirateronă și prednison, după care au fost supuși unei biopsii de prostată care vizau în principal evaluarea nivelurilor de androgen de prostată, dar și examinarea patologiei și a semnalizării receptorilor de androgeni. Apoi, bărbații din ambele grupuri au reluat terapia neoadjuvantă cu combinația, care a continuat încă 3 luni.

La finalizarea celor 6 luni de terapie neoadjuvantă, bărbații au fost supuși prostatectomiei radicale. Anchetatorii au examinat specimenele chirurgicale pentru a determina răspunsul patologic, nivelurile de androgen de prostată și semnalizarea receptorilor de androgen.

Dintre bărbații care au început tratamentul cu leuprolidă în monoterapie, unul din 27 a avut un răspuns complet patologic (4%), comparativ cu trei din 29 care au început tratamentul cu combinația. Alți trei pacienți (11%) din grupul cu leuprolidă au obținut răspunsuri aproape complete (≤5 mm tumoare reziduală) față de șapte (24%) bărbați care au primit combinația pe parcursul întregilor 6 luni.

Constatările au dus la o rată totală de răspuns de 15% la bărbații care au primit 12 săptămâni de terapie combinată și 34% în grupul tratat cu combinația timp de 6 luni. Diferența nu a atins semnificația statistică.

Nivelurile de PSA au fost evaluate la intervale de 4 săptămâni. În primele 12 săptămâni, un pacient cu monoterapie cu leuprolidă a obținut un PSA nadir ≤0,2 ng / ml, comparativ cu 26 din 29 din brațul combinat (P

Evenimentele adverse de gradul 3 au constat în creșterea enzimelor hepatice la cinci pacienți (9%) și hipokaliemie la trei (5%). Nu au apărut evenimente adverse de gradul 4.

Taplin a subliniat că pacienții au primit jumătate din doza obișnuită de prednison administrată bărbaților cu cancer de prostată avansat (5 mg față de 10 mg) pentru a minimiza efectele secundare potențiale ale abirateronei. Profilul de toxicitate favorabil a sugerat că doze mai mici de prednison ar putea fi adecvate pentru toți pacienții.

Rezultatele oferă motive pentru optimism că cancerul de prostată poate fi în concordanță cu alte tipuri de cancer care au beneficiat de terapie neoadjuvantă și adjuvantă, potrivit Vogelzang.

"Acest lucru amintește de ceea ce vedem în cazul cancerului rectal, atunci când administrăm chimioterapie și radiații înainte de operație," el a spus. "Acesta este ceea ce a devenit acum un standard pentru cancerul de sân. În literatura de specialitate privind cancerul de sân, atunci când obțineți o dispariție completă a bolii primare, rezultatele sunt mult mai bune decât în ​​trecut.

"Am văzut acest lucru și în cazul cancerului de vezică urinară, unde un răspuns complet după chimioterapie înainte de operație vă oferă o supraviețuire mult mai bună pe termen lung. Acesta este un nou pas interesant înainte. Este pentru prima dată când am văzut acest grad de răspunsuri complete în cancerul de prostată cu terapie neoadjuvantă."